Вночі 12 жовтня ворог знов знищував припортову інфраструктуру Подунав’я

12.10.2023 в 20:19:00
Происшествия
3 0

“Атаки на українське Придунав’я – це звичний російський терор. Вони хочуть продемонструвати світу, що можуть вигнати Україну з зернової ініціативи, але наша оборона доказує, що може зупинити тероризм росії”, – заявила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони Півдня України.

Вночі 12 жовтня ворог знов знищував припортову  інфраструктуру Подунав’я

12 жовтня нічна атака з використанням чергової партії ударних безпілотників в зоні відповідальності Оперативного командування “Південь” знов була спрямована по припортовій інфраструктурі Подунав’я.

Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони    Півдня України  Наталія Гуменюк  під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Одеса.

“Цієї ночі ворог застосував декілька тактик з різних напрямків. В нашій зоні працювали дрони, запущені з мису Чауда в тимчасово окупованому Криму – їх було декілька груп, які постійно змінювали траєкторію. Це каже про те, що ворог використовує іншу систему навігації, щоб заплутати наші системи Протиповітряної оборони. На жаль, є пошкодження портової інфраструктури. Була пожежа житлового будинку. Постраждала літня жінка – вона отримала опіки, зараз знаходиться в лікарні, де їй надається медична допомога”, – зазначила Наталія Гуменюк.

За ніч в зоні відповідальності ОК “Південь” українськими силами Протиповітряної оборони було знищені чотири дрони над Миколаївщиною і десять дронів ліквідували над Одещиною.

 

Источник: речниця пресцентру сил оборони Півдня України - Наталія Гуменюк

Внимание! Обнаружив ошибку или неточность в тексте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter. Далее следуйте инструкциям. Редакция сайта заранее благодарит всех бдительных читателей!

Читайте также

Причиною обстрілів острова Зміїний є тиск на цивільне судноплавство
03.08 в 19:35:00|Политика
1 0

В Одессу контрабандой переправляли старинный крест
16.09 в 12:59:00|Общество
0 0

Чому поліцейський у Дніпрі аж тричі стріляв в водія елітного авто?
Одесские АЗС оказались подпольными
16.09 в 13:20:55|Общество
0 0

Поліціянта з Дніпра, який застрелив чоловіка, було присуджено до цілодобового домашнього арешту до 30 жовтня 2023 року.

Внимание! Обнаружив ошибку или неточность в тексте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter. Далее следуйте инструкциям. Редакция сайта заранее благодарит всех бдительных читателей!

Новости Одессы

Интервью

Престижный диплом и гарантированное трудоустройство: почему абитуриенты выбирают социально-правовой факультет Национального университета «Одесская юридическая академия»

Выбор учебного заведения – задача не менее ответственная, чем выбор самой профессии. Но не менее важно выбрать факультет и определиться с будущей специальностью, которая соответствует всем чаяниям и требованиям абитуриента.

11.02 в 14:31:00|Общество
1 0
Все интервью