На Одещині врятували троє тонучих дітлахів

22.08.2023 в 22:48:00
Происшествия
3 0

Вода не пробачає легковажності.

На Одещині  врятували троє тонучих дітлахів

Трагедія ледве не сталася в селі Коси Куяльницької  громади, де мати з двома дітьми вирішила відпочити біля водойми. Залишивши дітей біля свого знайомого, жінка вирішила піти у своїх справах. Діти бавилися у водоймі та у якийсь момент почали тонути.

Випадковий небайдужий відпочивальник, помітив  тонучого 3-річного  хлопчика,     надав йому першу медичну  допомогу та   на власному  автомобілі відвіз малюка до лікарні.

 7-річну дівчинку з води витягли інші відпочивальники, а реанімаційні заходи вже проводили лікарі "швидкої".

 Наразі хлопчик у стані середньої тяжкості перебуває в лікарні, а ось  стан його сестри -  важкий.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження. Матері загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Ще одна сумна історія трапилася з  7-річним хлопчиком  із Подільська, що  майже не втопився на водоймі неподалік села Любомирка Куяльницької ОТГ. Мати не стежила за сином, через що той наковтався води і мало не потонув. Це побачив товариш сім'ї, він витягнув дитину на берег і викликав "швидку".  Хлопчику було надано своєчасну медичну допомогу, але дитину не ушпиталили, через те, що від госпіталізації мати відмовилася. 
 На матір  складено адміністративні матеріали й направлено їх до суду. Жінці  загрожує штраф від 1 700 до 5 100 гривень.

Источник: Поліція Одеської області

Внимание! Обнаружив ошибку или неточность в тексте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter. Далее следуйте инструкциям. Редакция сайта заранее благодарит всех бдительных читателей!

Внимание! Обнаружив ошибку или неточность в тексте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter. Далее следуйте инструкциям. Редакция сайта заранее благодарит всех бдительных читателей!

Новости Одессы

Интервью

Престижный диплом и гарантированное трудоустройство: почему абитуриенты выбирают социально-правовой факультет Национального университета «Одесская юридическая академия»

Выбор учебного заведения – задача не менее ответственная, чем выбор самой профессии. Но не менее важно выбрать факультет и определиться с будущей специальностью, которая соответствует всем чаяниям и требованиям абитуриента.

11.02 в 14:31:00|Общество
1 0
Все интервью