Ізраїльська розвідка зазнала ганебного провалу - ЗМІ

08.10.2023 в 15:40:00
Происшествия
3 0

Представник армії оборони Ізраїлю, бригадний генерал Даніель Хагарі детально розповів про події минулої доби в Ізраїльській державі.                     
- "Десятки терористів проникли в безліч населених пунктів Ізраїлю. Також були спроби проникнення по воді. Існує велика кількість проходів у "паркані безпеки". Ми ведемо бої в 22 місцях. У всіх районах присутні наші сили. Є поселення, які були очищені, але ми хочемо завершити додаткові огляди, перш ніж оголошувати про це.

В Офакімі та кібуці Барі в терористів є заручники, там перебувають спецпризначенці та командування, тривають бої.

Проводяться атаки ВПС по Сектору. Знищуються патрулі, розвідка, і ті, хто наближається до паркану безпеки. Було проведено сотні таких атак - сотні загиблих терористів. Основне зусилля спрямоване на знищення всіх терористів біля паркану, всіх тих, хто намагається повернутися в сектор Газа. Спочатку ми будемо атакувати, використовуючи ВПС, а потім ми використовуємо бронетехніку".

Ізраїльська розвідка зазнала ганебного провалу - ЗМІ

Напад ХАМАС є найбільшим за 50 років провалом  ізраїльської розвідки – повідомляють ЗМІ.

Хоча ізраїльські офіційні особи місяцями заявляли, що палестинські бойовики готуються до нападу, час і масштаби нападу, схоже, застали прем'єр-міністра Беньяміна Нетаньягу зненацька.
Ізраїль та  його союзник США, які виділили Ізраїлю 3,3 мільярда доларів на оборонні витрати у 2022 році, вивчатимуть, хто несе найбільшу відповідальність, і як це сталося.

За словами співробітника Конгресу США, який побажав залишитися неназваним, Конгрес повинен поставити жорсткі питання, враховуючи, що ізраїльські та американські спецслужби повинні були б виявити атаку такого масштабу.

Зауважимо, що сьогодні  Ізраїль офіційно оголосив стан війни — введено в дію "пункт 40 Алеф".

Востаннє він застосовувався у 1973 році, коли сталася "Війна судного дня".

Источник: ЗМІ

Внимание! Обнаружив ошибку или неточность в тексте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter. Далее следуйте инструкциям. Редакция сайта заранее благодарит всех бдительных читателей!

Читайте также

Під час бойових дій в Ізраїлі загинуло двоє громадян України

Внимание! Обнаружив ошибку или неточность в тексте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter. Далее следуйте инструкциям. Редакция сайта заранее благодарит всех бдительных читателей!

Новости Одессы

Интервью

Престижный диплом и гарантированное трудоустройство: почему абитуриенты выбирают социально-правовой факультет Национального университета «Одесская юридическая академия»

Выбор учебного заведения – задача не менее ответственная, чем выбор самой профессии. Но не менее важно выбрать факультет и определиться с будущей специальностью, которая соответствует всем чаяниям и требованиям абитуриента.

11.02 в 14:31:00|Общество
1 0
Все интервью