Все про сироватку для обличчя і про те, навіщо її використовувати

21.08.2023 в 15:43:00
Любопытно
1 0

Після контакту з несприятливими зовнішніми умовами, такими як холод, вітер або сонце, обличчя потребує особливого догляду. Сіра, втомлена шкіра є ознакою того, що потрібно звернутися за відновлювальною сироваткою. Забруднена або зневоднена ― теж. 

Якщо ви хочете ефективно доглядати за своєю шкірою, впроваджуючи професійні рішення у свій щоденний догляд, варто обрати найкращу сироватку для обличчя, таку як Марія Галанд. Це косметика з ретельно підібраним складом інгредієнтів, легкою і необтяжливою формулою, яка допоможе утримати воду в глибоких шарах шкіри, зробить її більш пружною та гладенькою.


Що таке сироватка для обличчя

Це косметичний засіб, який допомагає підготувати шкіру. Він зволожує її і готує до прийому звичайного крему, тонального і всіх інших продуктів, що використовуються в повсякденному догляді та макіяжі. Професійна сироватка швидко вбирається, не викликає закупорки пор, не залишає жирної плівки на шкірі. Консистенція засобу рідка, тому дає змогу швидко наносити на обличчя кількома зручними рухами. Його не слід масажувати, як у випадку з кремом, шкіра має властивість миттєвого вбирання. Це високоякісний продукт, який дарує ефект anti-age вже після кількох днів лікування. Це зумовлено тим, що її формула містить високу концентрацію активних інгредієнтів. 

Результатом регулярного використання цього косметичного засобу є помітно більш гладкий, пружний і молодий колір шкіри обличчя. Щоб посилити ці ефекти, варто нанести крем на обличчя після її нанесення ― завдяки цьому компоненти з сироватки залишаться в епідермісі, їх дія буде сильніше.

Склад сироватки для обличчя і як її використовувати

Засіб містить більш високі дози біологічно активних речовин. Консистенція препарату легка і часто навіть водяниста. Сироватка є чудовим доповненням до ритуалів догляду ― захищає шкіру, сироватка проникає в найглибші шари, живить, регенерує й омолоджує клітини. Склад сироватки містить наступні компоненти:

  • екстракти та рослинні олії;

  • колаген;

  • квіткові води; 

  • вітаміни А, С і Е.

Для того щоб серум для обличчя виконувала свою основну функцію, її слід використовувати або вранці, перед нанесенням денного крему, або ввечері. Спосіб застосування дуже простий і зведений до 5 пунктів:

  1. Виконайте чистку обличчя.

  2. Кілька крапель сироватки нанесіть на підборіддя, лоб, вилиці, ніс і шию.

  3. Ретельно розподіліть засіб, акуратно масажуючи, до повного вбирання в шкіру.

  4. Коли сироватка повністю вбереться, нанесіть зволожувальний крем денний або нічний, якщо ви лягаєте спати.

  5. Протягом дня, після використання сироватки, варто нанести денний крем із захистом від сонця, відповідно до ваших потреб.

Чи можна використовувати сироватку щодня

Можна коли помітне погіршення стану шкіри. У цьому випадку можна використовувати косметику доти, поки вигляд не покращиться. Пам'ятайте, що у сироватці міститься висока концентрація поживних речовин, тому слід спостерігати за реакцією шкіри після її нанесення. Серум для обличчя слід використовувати один раз на 2-3 дні або в щомісячних процедурах, тому що стільки часу потрібно епідермісу для регенерації.

Чи можна наносити сироватку для обличчя під очі

Періорбітальна область практично не містить сальних залоз, з цієї причини їй потрібен відповідний догляд. Звичайна сироватка під очі не наноситься. До використання рекомендовані засоби, призначені для ліфтингу або зволоження повік.

Крем для обличчя або сироватка – заміна або комбінація

Найбільша помилка полягає в тому, що крем можна замінити сироваткою. Попри швидкий ефект другої та її корисний склад, не можна робити заміну зволожувальному крему, без якого сиворотка не виконуватиме функцію. Тому, щоб ці два продукти чинили сприятливий вплив на шкіру, потрібна їх комбінація. Використовуйте сироватку після тонізації, але перед зволоженням. Таким чином, вона слугуватиме контрольною точкою для корисних компонентів між шкірою і кремом.

Властивості цього косметичного засобу гідно оцінили знаменитості, блогери, телезірки і всі ті, кому небайдужий свій зовнішній вигляд. Професійна сироватка, що використовується регулярно, дає anti-age ефект, якщо вона правильно адаптується до шкіри і наявної проблеми. Крім того, вона проста у застосуванні й не потребує значних змін у догляді за шкірою.


Внимание! Обнаружив ошибку или неточность в тексте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter. Далее следуйте инструкциям. Редакция сайта заранее благодарит всех бдительных читателей!

Новости Одессы

Интервью

Престижный диплом и гарантированное трудоустройство: почему абитуриенты выбирают социально-правовой факультет Национального университета «Одесская юридическая академия»

Выбор учебного заведения – задача не менее ответственная, чем выбор самой профессии. Но не менее важно выбрать факультет и определиться с будущей специальностью, которая соответствует всем чаяниям и требованиям абитуриента.

11.02 в 14:31:00|Общество
1 0
Все интервью